SOBOTA House Of Dentistry gabinet stomatologiczny IconSOBOTA House Of Dentistry gabinet stomatologiczny

Jarosława Iwaszkiewicza 3, Poznań

4,9 57 reviews

  • Avatar Bartek Olenderek ★★★★★ 4 miesiące temu
    Z całego serca polecam! Pełen profesjonalizm i dbałość o pacjenta. Od zawsze bałem się wizyt u dentysty, a to miejsce całkowicie zmieniło moje nastawienie. Miałem dzisiaj leczenie kanałowe - o zabiegu krąży pełno bardzo złych … More opinii, które w tym wypadku w ogóle się nie potwierdziły. Całość trwała poniżej godziny, nic nie bolało, atmosfera w trakcie zabiegu przemiła. Nic tylko się umawiać 😉
  • Avatar Tomasz nowak ★★★★★ 6 miesięcy temu
    Rewelacyjne miejsce i godne polecenia dla każdego! Miałem zakładane korony cyfrowe LAVA, które wyglądają niesamowicie naturalnie. Efekty leczenia długo oglądałem na ich Instagramie i przekonało mnie to, że ich prace wyglądają … More bardzo profesjonalnie. Pani dr Małgorzata Rusin, która zakładała mi korony poświęciła mi maksymalnie czasu na wytłumaczenie wszystkiego na temat koron cyfrowych LAVA i omówienie indywidualnie mojego przypadku. Dowiedziałem się, że korony cyfrowe LAVA są nie tylko piękne, ale także trwałe. Dodatkowo przekonało mnie to, że aby wykonać korony cyfrowe LAVA nie są pobierane tradycyjne wyciski, a nowoczesny skan komputerowy. Jeśli ktoś się zastanawia czy wykonać cyfrowe korony LAVA i gdzie je wykonać to śmiało mogę polecić wykonanie ich właśnie u dr Małgorzaty Rusin
  • Avatar Dominika Łożewicz ★★★★★ 9 miesięcy temu
    Leczę zęby od ponad roku i jestem zadowolona z jakości i profesjonalizmu.
    Po pierwszej wizycie udało mi się pozbyć lęku przed dentystą.
    Świetna klinika oraz przesympatyczna obsługa na najwyższym poziomie zarówno w recepcji jak
    … More i pokoju zabiegowym.
    Klinika dopasowująca się do potrzeb klienta, dogodna dla najbardziej zapracowanych czy nawet osób z zagranicy.
    Serdecznie polecam każdemu !
  • Avatar Danuta Mikuła ★★★★★ 9 miesięcy temu
    Leczę w tej klinice swoje zęby od kilku lat i tylko dzięki temu mam jeszcze swoje własne zęby, a nie protezę. Polecam wszystkim, klinika sprawdzona przeze mnie
  • Avatar Halina Dobersztyn ★★★★★ 9 miesięcy temu
    To, że wykonują dobrą pracę widać we wszystkich poniższych opiniach. Ja również to potwierdzam. Dodam jeszcze, że mają lepszy stosunek ceny do jakości niż w innych gabinetach, a Panie w rejestracji zawsze są uśmiechnięte. … More

SOBOTA House of Dentistry
5.0
Based on 27 reviews
powered by Facebook
Uma Malyna Malynoska
Uma Malyna Malynoska
2021-07-02T08:06:55+0000
Byłam u wielu "ceniących" 🙂 się stomatologów ale nigdzie nie czułam się tak zaopiekowania. Super przyjazna atmosfera,... najnowszy sprzęt i Dr Gałczyńska, która jest dla mnie kwintesencją profesjonalizmu. Każda wizyta to przyjemność zero bólu- nawet przy wybijaniu igły do znieczuleni- brak uczucia znieczulenia połowy głowy, czy ścierpniętej szczęki. Czuję, że wiem za co płacę. Bardzo polecamread more
Mi Chowski
Mi Chowski
2021-06-08T18:49:04+0000
Miejsce w którym pozbyłem się strachu przed dentysta. Miła fachowa obsługa, która krok po kroku wyjaśni przebieg... leczenia. Profesjonalne podejście do pacjenta. Trafiłem do Sobota House dzięki pozytywnym opiniom innych pacjentów. Gorąco polecam to miejsce.read more
Bartosz Olenderek
Bartosz Olenderek
2020-12-03T20:46:32+0000
Z całego serca polecam! Pełen profesjonalizm i dbałość o pacjenta. Od zawsze bałem się wizyt u dentysty, a to miejsce... całkowicie zmieniło moje nastawienie. Miałem dzisiaj leczenie kanałowe - o zabiegu krąży pełno bardzo złych opinii, które w tym wypadku w ogóle się nie potwierdziły. Całość trwała poniżej godziny, nic nie bolało, atmosfera w trakcie zabiegu przemiła. Nic tylko się umawiać 😉read more
Dominika Marszałek
Dominika Marszałek
2020-06-09T15:24:41+0000
Dziękuje bardzo Pani Annie Wesołowskiej za profesjonalną obsługę, jej zaanagażowanie oraz całościowe podejście do... pacjenta ☺️Polecam z czystym sercem i z pewnością będę wracała 😊read more
Monika Rutowska
Monika Rutowska
2020-03-23T14:59:58+0000
Najwyższy stopień profesjonalizmu i to bez względu na to czy chodzi o skomplikowany zabieg chirurgii szczękowej (trudne... ekstrakcje, wszczepianie implantów), nagłe dolegliwości bólowe, ortodoncję, higienizację czy w końcu o zabiegi stomatologii estetycznej. Tu pacjent czuje się kompleksowo „zaopiekowany” - szczegółowa diagnoza łącznie z tomografią komputerową, rzetelnie przygotowany plan leczenia, no i to co dla mnie niezwykle ważne, BRAK BÓLU. Teraz w czasach stanu epidemii koronawirusa konsultacje telefoniczne. Cieszę się, że wiele lat temu wybrałam Sobota House of Dentistry jako mojego dentystę.read more
Filip Piechowiak
Filip Piechowiak
2020-03-15T21:39:53+0000
Bardzo dobre miejsce, polecam 😎👍Sama przyjemność tu się leczyć 👌👍😎
Celina Żmuda
Celina Żmuda
2019-11-06T14:38:36+0000
Długoletnia pacjentka wraca za każdym razem, bo wiem że usługa będzie wykonana na najwyższym poziomie jak zawsze. Czasy... się zmieniają i technika pracy gabinetu też KOSMOS.read more
Dorota Kęstowicz
Dorota Kęstowicz
2019-10-04T17:17:21+0000
Klinika stomatologiczna Pani Doktor Soboty,to miejsce,w którym pracują wybitni specjaliści,są w stanie pomóc w... najtrudniejszych przypadkach.Badania ,zabiegi ,higienizacja prowadzona jest na najwyższym,profesjonalnym poziomie.Klinika jest pięknym ,ciepłym domem,który swoim wystrojem ,aranżacją ,wspaniałą opieką pozwala się zrelaksować ,nawet wtedy kiedy czekają na pacjenta trudne zabiegi.🙂read more
Lukas Grzesiak
Lukas Grzesiak
2019-09-12T21:23:37+0000
Stomatologia na naprawdę wysokim poziomie. Delikatność lekarzy spowodowała, że dwukrotnie zasnąłem w trakcie zabiegów... (bez gazu usypiającego :))read more
Mariola Sosnowska
Mariola Sosnowska
2019-02-08T08:01:23+0000
Profesjonalnie do bólu, ale zupełnie bez bólu! Miejsce klimatyczne dające poczucie pełnego profesjonalizmu, który... wynika z pasji! Dentystyczna pasja i zaangażowanie każdego pracownika stwarza naprawdę magiczne miejsce! MSread more
Maciej Wypijewski
Maciej Wypijewski
2018-12-22T09:22:39+0000
Dziękuję w imieniu syna i swoim 🙂
Dorota Kusnierska
Dorota Kusnierska
2018-10-30T19:24:05+0000
Najwyższy poziom usług. Fantastyczna opieka i niepowtarzalny klimat. Wyjątkowy pod każdym względem.
Daria Antonowicz
Daria Antonowicz
2018-03-04T17:31:09+0000
Rewelacja ! 4letnia córka po wyleczonym ząbku powiedziała :mamo, nic nie bolało czy możemy tu przyjeżdżać codziennie ?... Warto naprawdę ! Przemiła obsługa, fachowe podejście do dziecka. Polecam każdemu kto się boi stomatologa.read more
Maciej Smolarek
Maciej Smolarek
2017-11-26T10:00:30+0000
Gosia Spaleniak
Gosia Spaleniak
2017-11-25T14:56:18+0000
Adrianna Konecka
Adrianna Konecka
2017-11-06T17:16:44+0000
Anna Nikola
Anna Nikola
2017-10-18T19:01:58+0000
Polecam z reka na sercu. Komfort niesamowity, z latwoscia mozna zapomniec, ze jest sie u stomatologa! Dwa tygodnie temu... mialam leczenie kanalowe zeba (4 kanaly). Leczenie trwalo szybko (tylko dwie godz) i co najwazniejsze: bezbolesnie do dnia dzisiejszego 🙂read more
Katarzyna Agnieszka Sadlik
Katarzyna Agnieszka Sadlik
2017-07-26T17:38:05+0000
Byłam tam z 12-letnią córką na usuwaniu białych plam z dwóch górnych jedynek- efekt rewelacyjny !!! Plamy były duże i... ściągały wzrok rozmówcy - teraz kolor identyczny, jak reszta zęba. Córcia przeszczęśliwa. Jesteśmy z Legnicy - WARTO BYŁO. DZIĘKUJĘ 🙂read more
Lucyna Stalska
Lucyna Stalska
2017-05-23T18:38:55+0000
Profesjonalnie, bezboleśnie i przyjemnie. Zdecydowanie polecam �
Renata Maternik
Renata Maternik
2016-09-16T06:02:20+0000
Od 11 lat jestem pod opieką Dr Hanny najlepszego stomatologa w tej części Europy , jako osoba "szczególnej troski"... (stan po przeszczepie serca) czuję się tam naprawdę bezpiecznie i świadomość, że mogę liczyć na pomoc o każdej porze dnia i nocy w świątek, piątek i niedzielę jest dla mnie bezcenna ☺read more
Kacper Kwapisz
Kacper Kwapisz
2016-03-15T18:59:53+0000
Nie sądziłem, że tak się da. Pełen profesjonalizm, nowoczesny sprzęt, komfort i... najlepsza muzyka 😉 Personel... 10/10.Dziwnie to brzmi, ale naprawdę lubię do Was przychodzić!read more
Krystyna Laskowska-Dzięciołowska
Krystyna Laskowska-Dzięciołowska
2015-10-28T08:07:32+0000
Rozmowa z moją córka (11 lat) - pacjentką ww gabinetu od urodzenia: - A ja lubię chodzić do dentysty!- Taak? A... dlaczego?- Bo jest fajnie w poczekalni i są miłe panie. I jeszcze puszczają muzykę albo filmy w gabinecie. I w ogóle nie ma się czego bać.read more
Anna Bartkowiak
Anna Bartkowiak
2015-05-24T19:15:20+0000
Świetne podejścia do dzieci, bardzo profesjonalne, a przede wszystkim bez stresu związanego z koniecznością borowania .... Zabieg przeprowadzony u mojego cztero-letniego syna na znieczuleniu tzw. „gazem rozweselającym” – polecam. Milowy krok w walce z niepotrzebnym stresem u dentysty. Nie wyobrażam sobie już „tradycyjnego” borowania u dzieci.read more
Bogdan Kurzaj
Bogdan Kurzaj
2015-03-11T14:44:24+0000
Maciej Stodolny
Maciej Stodolny
2014-10-21T11:04:18+0000
Next Reviews
SOBOTA House of Dentistry